المقادير
- 5 x كوب ماء
- 2 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- 2 x عدد ورق لورا
- 1 x معلقة صغيرة حبهان
- 1 x عدد أرنب (مقطع إلى أجزاء)
- 1 x معلقة كبيرة دقيق
- 1 x عدد بصلة
- 1 x معلقة كبيرة ملح
- 1 x معلقة كبيرة سمن
الخطوات
- هنغسل لحم الأرنب كويس بمية وملح وننقعه فى ماء بارد مع معلقة دقيق حوالى نصف ساعة.
- فى حلة على النار هنضيف الماء ونستنى لحد ما تغلى.
- بعد ما الماء يغلى هنضيف قطع الأرنب والملح والفلفل والحبهان وورق اللورا والبصل ونسيبه على النار نصف ساعة.
- هننشل قطع اللحم ونسخن طاسة على النار ونضيف السمن ولما يسيح هنحمر فيه قطع اللحم.
ملاحظات
طبعا الشوربة هنحتفظ وممكن نعمل بيها موخلية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق